Over ons

Fix It Fysiotherapie

In april 2016 is Fix It Fysiotherapie opgestart door Bas Polman. In een kleine kamer bij een personal trainer in Arnhem, begon hij zijn eigen praktijk. Het bedrijf begon te groeien, waardoor de praktijk verhuisde naar de tweede verdieping in een verzamelpand aan de Bruningweg.

Na 1 jaar gevestigd op de tweede verdieping van de Bruningweg kwam een grotere ruimte beschikbaar op de begane grond. Sinds begin 2019 en tot het heden is de praktijk van Fix It Fysiotherapie hier nog steeds gevestigd.

Wij brengen uw gezondheidsprobleem in kaart, geven voorlichting en advies en behandelen uw hulpvraag.

Bij Fix It Fysiotherapie is het belangrijk dat u zich op zijn gemak voelt. Wij zijn een luisterend oor en u krijgt persoonlijke aandacht.

De specialist

Bas Polman
Praktijk eigenaar & Fysiotherapeut

Na het behalen van zijn VMBO diploma is Bas begonnen aan de vervolgstudie: ’Sport & beweging’ aan het Deltion College te Zwolle. Hier heeft hij 13 sportvakken en een aantal theorievakken afgerond. Hij is afgestuurd als ‘Operationeel sport & bewegingsmanager’.

In het jaar hierna heeft Bas gewerkt als fitnessinstructeur bij SHK te Arnhem.

In 2011 begon Bas aan de studie Fysiotherapie, aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Hij stuurde af met de minor: ‘Manueel therapeutisch handelen’.

In april 2016 is Bas afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) als Fysiotherapeut. Tijdens zijn studie heeft hij de minor Manueel Therapeutisch Handelen (MTH) afgerond.

De fysiotherapeut beschikt over een BIG- en CKR-registratie. Deze keurmerken waarborgen de kwaliteiten van een fysiotherapeut.

Cursussen

Over de knie.

Prof. Dr. Erik Witvrouw

Evidence based handelen bij nekklachten.

Prof. Dr. Barbara Cagnie

Myofsciale techniques and skills.

Prof. Dr. Joerie Calsius

Psychologie en psychosomatiek in de praktijk.

Prof. Dr. Joerie Calsius

Dry needling workshop top 30 muscles.

Prof. Dr. Christian Gröbli

< | >