Patiëntervaringen

Eindelijk van mijn klachten af

Ik had al heel wat Fysio behandelingen voor mijn schouder gehad voor mijn schouder, maar geen vooruitgang. Door advies, oefeningen en behandeling van Bas ben ik eindelijk van mijn klachten af. Super bedankt Bas! Succes met je praktijk.

Imca

Uitstekend geholpen

Na erg veel nek, rug maar ook hielspoor pijn heeft Bas mij uitstekend geholpen hij is erg duidelijk in uitleg en wat hij gaat doen, en voor mijn knie heeft hij me doorgestuurd naar de huisarts en daardoor was ik snel aan de beurt voor een operatie aan mijn knie zoals hij ook al vermoedde mijn meniscus ben ik dus inmiddels aan geholpen en ook daar ben ik dus van de pijn verlost! Ik kan B

as echt overal aanbevelen hij weet wat hij doet en waar hij over praat, een top gozer

Jacqueline

Zeer blij met het resultaat

Na een hele tijd last van lage rugpijn een afspraak gemaakt, door de juiste therapie en de voorgeschreven oefeningen gaat het nu weer prima, ook werd een stuk bewustwording van wat je doet ivm met de klachten onder de aandacht gebracht. Zeer blij met het resultaat, dankjewel Bas

Carla

Een echte aanrader!

Vorig jaar heb ik een heftig ongeluk gehad, na veel verschillende dingen te hebben geprobeerd en 1 jaar lang fysio te hebben gehad, bleven mijn klachten en verergerde zelfs. Ik heb toen via Facebook een massage gewonnen en ondertussen ben ik al 8 weken bij Bas bezig. Wat hij in 8 weken voor elkaar heeft gekregen, is nog niet gelukt in het afgelopen jaar. Ik ben heel blij met Bas als fysio. Hij verlicht niet alleen m’n pijn en klachten, maar helpt mij ook om me beter te voelen door met me te praten en mij gerust te stellen. Bij mij komt Bas over als een fijne fysiotherapeut waarbij het echt gaat om het herstel en het proces van zijn clienten en heeft veel inlevingsvermogen , waardoor je je op je gemak voelt en dat er echt naar je geluisterd wordt, wat na mijn mening en ervaring, ook helpt bij je revalidatie.

Danique

Ik merkte steeds meer verbeteringen

Met al een aantal jaren enorme pijn in mijn rechter schouder terecht gekomen bij Fix It Fysiotherapie. Ik heb meerdere fysiotherapeuten gehad en geen een kon mij pijn vrij maken.

Bij Fix It Fysiotherapie dit verhaal neergelegd en Bas gaf gelijk aan dat hij gespecialiseerd is op het gebied van schouderklachten. De behandelingen en bijbehorende thuis oefeningen waren enorm goed en fijn en ik merkte steeds meer verbeteringen. Bas legt alles goed uit (werking van spieren) doormiddel van afbeeldingen op zijn pc, dit is ook nog eens erg leerzaam! Inmiddels heb ik amper pijn aan mijn schouder en heb ik geen belemmering meer in mijn dagelijks functioneren. Ik raad Fix it dan ook zeker aan.

Daphne

Jouw beoordeling